Scene uit 39 steps - Sesar toneel

Sesar toneel heeft nog plek

Het nieuwe toneelseizoen is gestart, maar het is nog mogelijk om je aan te melden bij Sesar toneel. Er is nog plek in een aantal groepen.

Toneel voor volwassenen

Zo kan je nog instromen bij de volwassenengroep. Heb je altijd al toneel willen spelen, maar het is er niet van gekomen. Of heb je vroeger veel gespeeld en wil je de draad weer oppakken? Bij Sesar kan het allemaal. Iedereen speelt een rol. Er wordt gewerkt met een bestaand toneelstuk dat in een professioneel theater wordt opgevoerd aan het einde van het seizoen. Dit alles gaat onder begeleiding van een professionele theatermaker.
Proeflessen zijn op dinsdag 12 en 19 september op de CultuurCampus, Vleuterweide. Daarna beslis je of je door wilt gaan.

Toneel voor kinderen

Ook in de jongste groepen kan je nog meedoen. Kinderen vanaf 4 jaar leren spelenderwijs de basiselementen van toneelspelen, zoals goed je stem gebruiken, emoties uitbeelden en een toneelstukje maken met elkaar. De proefles is op 16 september in bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Op www.sesartoneel.nl staat meer informatie over de club en de proeflessen.

Scene uit Minoes - Sesar toneel
Scene uit Minoes – Sesar toneel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.