UITfeest Utrecht 2023

UITfeest in de Bieb

Kom naar het UITfeest in Bieb Neude! Op zondag 10 september geven we een voorproefje van onze programma’s van dit najaar met theater, spelletjes, games, dichten en delen, filosofie, borduren, schrijven, gesprekken, muziek en meer!

Kom bijvoorbeeld naar Dichten & Delen, een open podium, waar je in de breedste zin van het woord je woorden kunt delen. Een gedicht, een verhaal, een rap of een ander talent: alles is welkom en iedereen is vrij om op te staan en plaats te nemen achter de microfoon. Doe je mee?

Ook in Overvecht is het feest, daar kan je luisteren naar een unieke audio-installatie met verhalen over de wijk.

Bekijk hier het programma of bekijk het programma van UITfeest Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.