rijntje mascotte Leidsche Rijn Centrum

Rijntje’s vijfde verjaardag in LRC

Rijntje, de mascotte van Leidsche Rijn Centrum, viert haar vijfde verjaardag op zaterdag 30 september en pakt weer groots uit! Alle kinderen zijn welkom om langs te komen, mee te spelen én de nieuwste Rijntje knuffel op te halen.

Rijntje viert vanaf 12.00 uur haar verjaardag. Er is deze hele dag van alles te doen voor de kinderen. Zo rijdt het bekende treintje door het winkelgebied, is er een grote- knuffel race, en kunnen de kinderen disco dansen tijdens de dansworkshops op het Hof van Bern. Tiktokker Carmen is ook weer van de partij om de leukste TikTok moves te leren. Carmen van Weerse is bekend van o.a. van Squla, RTL Telekids en Jul & Julia. En er is ook een spectaculair battle: De Jongens tegen de Meisjes.

Voor het Rijntje Speelparadijs staat een reusachtig schilderij dat de kinderen samen mogen inkleuren. Ook is er een schminkster aanwezig en een ballonartiest die snoepjes van ballonnen maakt. Wie meedoet aan een van de activiteiten mag daarna een gratis nieuwe Rijntje Knuffel ophalen! Rijntje kan niet wachten om al haar vriendjes en vriendinnen deze dag te ontmoeten.
Meer informatie en het programma vind je op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op Facebook en Instagram @leidscherijncentrum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].