Mantelzorgdiner | Foto: Krystle Woods

Rotaryclub organiseert wegens succes voor de 4e keer het mantelzorgdiner

Op maandag 20 november krijgen 150 mantelzorgers en hun zorgvragers uit de regio een feestelijk diner aangeboden in de Kloosterhoeve in Harmelen.

Rotaryclub Utrecht Fletiomare is een serviceclub met haar “wortels” in de regio Harmelen/Vleuten/de Meern. Deze Rotaryclub houdt zich bezig met het ondersteunen van regionale maatschappelijke en goede doelen.
Dit jaar organiseert de Rotaryclub Utrecht Fletiomare voor de vierde keer een diner voor mantelzorgers en hun zorgvragers. Net als de eerste keer vindt het plaats in de Kloosterhoeve in Harmelen. Dit door haar zelf opgezette ‘Mantelzorgdiner’ heeft als doel om mensen die dagelijks mantelzorg verlenen en de familieleden of vrienden voor wie zij zorgen, een heerlijke avond uit te bezorgen.

“De bezuinigingen in de zorg leiden al jaren tot veel meer inzet van mantelzorgers”, zo vertelt een van de initiatiefnemers Rob Kotvis. “ Ook met het oog op de ‘dag van de mantelzorger’ geven wij deze groep graag een avond rust en plezier. Zoals mantelzorgers het hele jaar voor anderen zorgen, zo zorgen wij een avond voor hen.” 
Dat doet de Rotaryclub Utrecht Fletiomare, een jonge, actieve en gezellige serviceclub, volledig met vrijwilligers en sponsors. En alle leden helpen graag mee. Zo serveren zij tijdens het diner met veel plezier de gerechten uit, omdat ze het leuk vinden om samen de mouwen op te stropen.
Het belooft net als tijdens de vorige edities een bijzondere avond te worden. Op maandag 20 november zal een heerlijk driegangendiner worden geserveerd, opgeluisterd met muziek en entertainment. Een welverdiende avond uit voor de zorgverleners en zorgontvangers.
Als u dit initiatief ook een warm hart toedraagt kunt een bijdrage doen via https://www.gofundme.com/f/mantelzorg-diner-rotary-utrecht-fletiomare.

Foto: Krystle Woods

1 gedachte over “Rotaryclub organiseert wegens succes voor de 4e keer het mantelzorgdiner”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].