Weerbericht voor woensdag 20 september: Afwisselend zon en wolken

Vandaag is er een afwisseling tussen wolken en zon. Het blijft droog. Het wordt 21 graden, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en minimum rond de 18 graden. De zuidenwind is matig. 

Donderdag verloopt kletsnat. Het is regenachtig en er kan tussen de 15 en 20 mm water vallen. Het wordt 18 graden. Er staat een matige zuidwestenwind. Op vrijdag nog een wisselvallige dag met geregeld buien. Warmer dan 16 graden wordt het niet. 

Zaterdag nog regen bij 17 graden. Zondag droog en met geregeld zon een graad of 19.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].