Het weerbericht voor donderdag 28 september: Afwisselend bewolking en zon

Vandaag is er een afwisseling van bewolking en zon. Het wordt maximaal 20, daarbij staat er een zwakke tot later matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht neemt de bewolking geleidelijk toe. Het koelt af tot 16 graden, daarbij staat er een zwakke zuidenwind.

Vrijdag neemt de onstabiliteit al snel toe. Dit resulteert in een paar buien. Er kan tussen de 5 en 10 mm vallen. Het kwik stijgt naar een maximaal 20 graden. De zuidenwind draait overdag naar het westen en is meest matig. 

Het weekend belooft weer droog te verlopen. Opnieuw is er een afwisseling van bewolking en zon. Het wordt 18 tot 20 graden. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].