Het weerbericht voor vrijdag 29 september: Enkele buien

Vandaag trekken er een aantal buien van west naar oost over de regio. Tussen de buien door schijnt de zon. In de namiddag klaart het breed op en wordt het droog. Het kwik stijgt naar een graad of 21, daarbij draait de wind van zuid naar west tot noordwest en is matig. Vanavond en vannacht opklaringen, later in de nacht ook weer meer bewolking. Het koelt bij een afnemende wind af tot 12 graden.

Zaterdag en zondag is er een afwisseling van bewolking en zon. Met name op zondag schijnt de zon volop. Zaterdag komt het kwik uit op 18 graden en op zondag wordt het 22 graden. 

Ook maandag nog een droge dag met geregeld zon. Het wordt dan 22 graden. Na de maandag wisselvalliger.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

1 gedachte over “Het weerbericht voor vrijdag 29 september: Enkele buien”

  1. Wat is de toegevoegde waarde van elke dag het weerbericht publiceren op jullie site? Daar zijn toch andere sites voor? Door dit soort berichten wordt het totaal aantal berichten ondergesneeuwd en zullen mensen jullie site een stuk minder aantrekkelijk vinden voor nieuws uit Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].