Het weerbericht voor dinsdag 10 oktober: Eerst mist, later zon

Na het optrekken van de mist zal de zon flink schijnen. Het wordt een graad of 22, daarbij staat er een zwakke tot later matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en het koelt niet verder af dan 16 graden. De wind is zuidwest en is matig. 

Woensdag ook nog een dag met geregeld zon. Het wordt 21 graden, daarbij zal de wind flink gaan toenemen. Er komt een (vrij) krachtige zuidwestenwind te staan. Er komen windstoten voor tot maximaal 60 km per uur. In de loop van de avond en nacht trekt er een storing over met regen. Het koelt bij een naar noord draaiende en afnemende wind een graad of 14. 

Donderdag vrij veel bewolking. Het blijft droog. Het kwik stijgt naar 16 graden. Vrijdag opnieuw regen en dan een graad of 20. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven