improvisatie- en compositieproject Tune In

Improvisatie- en compositieproject Tune In van start in Azotod

Onder de titel Express Yourself gaat op dinsdag 24 oktober een nieuwe serie van Tune In van start, het improvisatie- en compositieproject van Lister in samenwerking met Cultuur19 en Muziekpodium Azotod.

In 8 wekelijkse sessies onder leiding van professionele muzikanten worden samen composities gemaakt, waarbij er veel ruimte is voor improvisatie. De sessies vinden elke dinsdag plaats van 13:30 tot 16:30 uur in Azotod. Op 12 december is er een eindpresentatie met publiek.
Tune In is geschikt voor iedereen die samen muziek wil maken. In de sessies kunnen de deelnemers veel creativiteit kwijt, lekker opgaan in de muziek en even alle sores vergeten. Eerdere ervaring of beheersing van een muziekinstrument is niet nodig om mee te doen. Geef je op via [email protected]. Tune In is een muziekproject van Lister voor mensen die door hun passie of talent voor muziek hun herstel willen bevorderen.

Meer informatie via www.cultuur19.nl/agenda/tune-in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].