Het weerbericht voor woensdag 11 oktober: Vanuit het zuidwesten bewolkt en regen

Vandaag start de dag droog en in eerste instantie kan de zon nog even schijnen. De bewolking en wind nemen toe. In de late namiddag/avond volgt er regen. Het wordt nog een graad of 20. De zuidwestenwind wordt vrij krachtig. In de nacht is het regenachtig. Het koelt af naar een graad of 14, daarbij draait de wind naar het noordoostenwind. 

Donderdag bewolkt en tot de middag nog wat regen. De zon heeft het lastig om dor het wolkendek heen te prikken. Het wordt een graad of 16, daarbij is de wind zwak en komt uit het noorden.

Vrijdag is het bewolkt en regenachtig. In de middag tijdelijk iets droger met mogelijk even ruimte voor de zon. In de namiddag opnieuw regen en een flink aantrekkende wind. Het wordt maximaal 22 graden. De zuidwestenwind is vrij krachtig, maar kan later op de namiddag tijdelijk toenemen tot krachtig of hard. 6 tot 7 BFT. Er kunnen dan ook windstoten optreden tot 75 km per uur. 

In het weekend gevoelig frisser!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].