Halloween Leidsche Rijn Centrum

Halloween speurtocht in Leidsche Rijn Centrum

Voor de vijfde keer zal er in Leidsche Rijn Centrum het griezelfeest Halloween gevierd worden. Het evenement vindt plaats op 27 oktober van 15:30 tot 19:00 uur.

Ook deze editie zal er een griezelspeurtocht voor kinderen zijn, waarbij zij met een speurtochtkaart een route lopen door het winkelcentrum. Bij de deelnemende winkeliers kunnen de kinderen een hint verzamelen en wat lekkers ophalen. Dit jaar is er wederom gekozen voor drie verschillende routes van verschillende lengtes. Als alle hints zijn verzameld kan er een cadeautje opgehaald worden.

Liever een bezoekje brengen aan het spookhuis? Dat is ook mogelijk! Op het Brusselplein wordt er een leegstaande unit omgebouwd tot spookhuis en deze is op de 27e te bezoeken tot 19:30 uur.

Tevens zullen er veel griezels door het centrum lopen en kan het zomaar gebeuren dat bezoekers oog in oog komen te staan met enge heksen, bloeddorstige vampiers of een loslopende dinosaurus. 

Om het evenement feestelijk af te sluiten is er om 19:00 uur op het Hof van Bern een vuurspuwer met een spectaculaire optreden.

Alle activiteiten zijn kosteloos en na het daverende succes van voorgaande jaren is de verwachting dat het dit jaar nog griezeliger gaat worden!

Meer informatie over het event staat op de website en facebookpagina van Leidsche Rijn Centrum. https://leidscherijncentrum.nl/evenementen/halloween_speurtocht/1277

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].