ouder en kind bij Brede School door Marjolein

Gestart op de maandagochtend Ouder en Kind Speelgroep in Het Zand

Wilt u graag samen met uw kind iets ondernemen in een veilige, stimulerende en sociale speelomgeving waar de ontwikkeling van uw kind wordt gestimuleerd en elk kind kan floreren? Kom dan naar de ouder en kind speelgroep in Het Zand op de maandagochtenden.

Nu het pand aan de Pauwoogvlinder verbouwd is zijn wij op Brede School Het Zand ook weer gestart met een ouder en kindspeelgroep onder begeleiding van de ervaren Marjolein! Voorheen heeft Marjolein! ook de ouderkindgroepen op Het Zand begeleidt en zij is verheugd om ouders en kinderen weer te kunnen verwelkomen op de groep. Samen met Marjolein! doet u van alles met uw kind, bijvoorbeeld knutselen, zingen, spelen in de bouwhoek en fruit of brood eten.
Naast het stimuleren van de speelontwikkeling van de kinderen kunnen ouders elkaar informeren en ondersteunen rond opvoedingsvragen.
Een ouder: “Ik doe mee omdat ik het leuk vind iets met mijn kind te doen en om mijn kind met andere kinderen te laten spelen.”De groep is wekelijks op de maandagochtend van 8.45 tot 10.15 uur. Er wordt gebruik gemaakt van een kleuterlokaal in obs Het Zand op de Pauwoogvlinder 18 in Utrecht. De kosten zijn € 5,00 per maand maar op vertoon van U-pas is er geen bijdrage verschuldigd.
Informatie of aanmelden? [email protected]

Meer informatie is te vinden op de site van Brede School Het Zand: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/ouder-en-kind-speelgroep-vanaf-maandag-23-oktober/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].