opening Albert Heijn Vleuterweide / Vleuten

Feestelijke opening Albert Heijn Vleuterweide

Na een ingrijpende verbouwing ging gisteren, dinsdag 24 oktober, Albert Heijn Vleuterweide in het gelijknamige winkelcentrum weer open. De zussen Ans en Greet, vaste klanten van het allereerste uur, kregen de eer ‘hun’ winkel officieel te openen. Om 11:00 uur knipten zij het lintje door. De winkel van Hans Geveling Supermarkten aan de Middenburcht 14 is compleet vernieuwd en het assortiment enorm uitgebreid.

Supermarktmanager Mischa Verzuu: “De opening was gezellig en klanten zijn verrast en enthousiast. Ze vinden de winkel erg mooi geworden en zijn blij met het grotere assortiment. De hele verbouwing is circulair uitgevoerd en de vernieuwde winkel is energiezuinig. Overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. Dat levert een flinke energiebesparing op.”

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Vleuterweide de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan Voedselbank Leidsche Rijn. Het ging om een paar bestelbusjes vol. “Heel fijn dat we deze organisatie hiermee extra konden ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Vleuterweide is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 22:00 uur. Er is ruime gratis parkeergelegenheid en ook zijn er vier oplaadpalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].