A2: Weekendafsluiting tussen knooppunt Oudenrijn en Maarssen; 3 – 5 november 2023

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 3 november 21.00 uur tot zondag 5 november 08.00 uur asfalteringswerkzaamheden uit aan de A2 richting Amsterdam tussen knooppunt Oudenrijn en Maarssen (6). De afsluiting wordt ook gebruikt om ander onderhoud uit te voeren zoals het maaien bermen, reinigen van kolken, zwerfvuil opruimen en groenonderhoud. Weggebruikers moeten rekening te houden met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen en omleidingen

Vrijdag 3 november 21.00 uur tot zondag 5 november 08.00 uur
Afsluitingen A2 richting Amsterdam

Hoofdrijbaan A2 tussen knooppunt Oudenrijn en afrit Maarssen (6) afgesloten

Verbindingswegen in knooppunt Oudenrijn van de hoofrijbaan A12 vanuit Arnhem naar de hoofdrijbaan A2 richting Amsterdam en ’s-Hertogenbosch afgesloten

Verkeer op de A2 kan wordt vanaf knooppunt Oudenrijn omgeleid via parallelbaan van de A2 richting Amsterdam.

Verkeer op de A12 vanuit Arnhem wordt omgeleid via de A12 af- en oprit De Meern (15) om zo de A12 richting Arnhem op te gaan. Bij knooppunt Oudenrijn kan het verkeer de A2 richting Amsterdam of richting ’s-Hertogenbosch nemen.

Verkeer richting Amsterdam wordt geadviseerd om vanaf knooppunt Lunetten via de A27 richting Hilversum te rijden om bij knooppunt Eemnes de A1 richting Amsterdam op te gaan.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina geplande werkzaamheden of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002. Klik hier voor de online versie van het persbericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].