Weerbericht voor het weekend van 4/5 november: Wisselvallig

Oktober gaat als zeer nat de boeken in. Op het hoofdstation De Bilt werd uiteindelijk deze maand 219.9 mm afgetapt. Normaal valt er in de maand 84 mm. November is ook nat begonnen. Dit weekend verandert daar weinig aan. Het blijft aan de natte kant. 

Zaterdag start droog, maar in de middag weer een flinke bak regen. Het wordt 10 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidenwind. Zondag opnieuw geregeld buien. Het wordt 12 graden, daarbij neemt de westenwind toe naar (vrij) krachtig. Windstoten kunnen in de middag 70 km per uur bereiken. Dit weekend valt er 10 tot 20 mm aan regen. 

Na het weekend zon/wolken en een bui. Het wordt een graad of 11. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].