Het weerbericht voor donderdag 9 november: Later vandaag weer buien

Vanochtend is het bewolkt en valt er eerst nog wat regen. In de tweede helft van de ochtend wordt het droog en kan de zon mogelijk even doorbreken. In de middag neemt de kans op een paar (stevige) buien.  Het wordt 11 graden, daarbij draait de wind naar het zuidwesten en is matig.

Vrijdag blijft het ook niet droog en vallen er ook een paar (stevige) buien. Het wordt 10 graden. In het weekend kan er nog een enkele bui vallen, maar de drogere periode overheersen en soms breekt de zon door. Het wordt dan 8 tot 10 graden. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].