Het weerbericht voor vrijdag 10 november: In de middag enkele buien

Oktober was al een zeer natte maand en ook november is ook al behoorlijk nat en we zijn nog niet van de neerslag af. Vandaag komen er opnieuw enkele buien voor. Ook voor de zon is er ruimte. Het wordt maximaal 11 graden, daarbij staat er eerst een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Zaterdag is er ook een bui mogelijk, maar de droge perioden overheersen en ook de zon schijnt af en toe. Het wordt 10 graden. In de nacht naar zondag koelt het rap af tijdens opklaringen. Het kan tot de eerste grondvorst van het najaar komen. Zondag schijnt de zon flink. Het wordt een graad of 8.

In de nieuwe week verandert er niet veel. Het blijft wisselvallig en herfstachtig.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].