Intocht-Sinterklaas-in-Leidsche-Rijn-Centrum_5_foto_hp_van_rietschoten

Sinterklaas intocht in Leidsche Rijn Centrum

Sinterklaas komt op zondag 19 november naar LRC. En dat is niet alles… ook Monique Smit is van de partij. Het geheim van het grote cadeau dat nu op het Hof van Bern staat wordt ontrafeld en natuurlijk gaat de Sint een ronde doen op zijn paard door LRC.

Vrijdag 3 november is er een vreemd cadeau neergestort op het Hof van Bern. Er komt rook uit en er klinken gekkegeluiden.. Wat is hier aan de hand en wie of wat zit erin? 

Doe je mee met onze winactie? Ga naar het cadeau op het Hof van Bern en raad welk Sinterklaasliedje jij voorbij hoort komen. Via Instagram en Facebook kun je jouw antwoord inzenden en dan maak je kans op een supergave prijs diezondag 19 november wordt uitgereikt aan de gelukkige winnaar.

Vanaf 13:30 uur start de grote Sinterklaasshow op het Brusselplein. Monique Smit komt een spetterend optreden geven en we ontrafelen het geheim van het grote cadeau. Natuurlijk verwachten we de grote Sint ook samen met al zijn pieten. Aan het eind van de show zal Sinterklaas op zijn paard een ronde doen door LRC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].