Wollige winterinloop Schaapskooi

Wollige winterinloop in de schaapskooi

Op zondagmiddag 10 december gaan de deuren van de schaapskooi weer open. Kom om de hoek kijken en stap binnen. De lichtjes twinkelen in de kooi met de schapen en een diversiteit aan displays. Kom en geniet van de stal, de versnaperingen, de knusse en inspirerende wol- en winterproducten van o.a. Something Else. Buiten wordt de chocomel opgewarmd in ketels van No Trace en marshmallows roosteren in het knapperend vuurtje op het veld. Het schapenteam vindt het leuk jullie te begroeten en met elkaar te genieten van de wintergloed (14.30u tot 16.30u).

De schaapskooi ligt aan de Vogelvlinderweg 46/48 in Leidsche Rijn

Voor meer info bekijk ook de Facebook pagina Schaapskooi Groot Zandveld.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven