Gospelkoor Rejoice

Het 10e kerstconcert van Gospelkoor Rejoice in de Torenpleinkerk

Dit jaar zal maar liefst het 10e kerstconcert plaatsvinden van Gospelkoor Rejoice! Op zaterdag 16 december 2023 nodigen wij je van harte uit om met ons RejoiSing Christmas te vieren. Het thema van dit jaar is “Celebrate X-mas!”.
Het wordt extra leuk, want Kindermusicalkoor KOEMI (voorheen Kisi) zingt dit jaar met ons mee. Uit ervaring weten wij dat het bijwonen van het concert je alvast in de kerstsfeer brengt, dus kom vooral en bestel je ticket online!
Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers.
Gospelkoor en band staan onder van de enthousiaste dirigent Remco Hakkert.
De twee concerten vinden plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten om 18.30 uur en 20.30 uur. De toegangsprijs is € 15,-. Wil je dit concert niet missen, bestel dan vanaf 18 november online kaarten via www.gospelkoorrejoice.nl .

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Met deze muziek wil Rejoice de boodschap uitdragen in de wereld en getuigen van Gods grote liefde.
In de afgelopen 50 jaar is Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen sound en goede reputatie. Rejoice heeft een breed Engelstalig repertoire met een ruime mix van black gospel, ballads, snelle rocknummers en traditionals. Rejoice heeft een vaste band met drum, piano en basgitaar, welke doorgaans wordt uitgebreid met meer muzikanten waaronder viool, saxofoon en toetsenist tijdens ons kerstconcert.
Meer informatie en beeldmateriaal over gospelkoor Rejoice kunt u vinden op onze website www.gospelkoorrejoice.nl

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven