Atletiekbaan-Amaliapark-Parkwijk_foto_hp_van_rietschoten

Training aan ouderen op atletiekbaan Amaliapark

Ondermeer Joop van Amerongen is benaderd als atletiektrainer door de Atletiekunie om training te geven aan ouderen op de atletiekbaan Amaliapark. De trainers geven afwisselend training gericht lopen. Zelfs zijn er ouderen die het hardlopen of wandelen weer oppakken vanuit die trainingen die veelal bestaan uit looptechniek en spelvormen. Zelfs kracht oefeningen zijn een onderdeel. De trainers komen vanuit de hardloop clubs TRECHO en ATLHLETIC POINT. Deze trainers geven op donderdagmorgen de training. Verzamelen vanaf half 10 met koffie en de training is van 10 tot 11 uur. Afsluiting is gezellig na praten wederom met koffie en thee.

Blijf bewegen met OLDSTARS HARDLOPEN EN BEWEGEN iedereen kan meedoen met of zonder ervaring. Elke Donderdag verzamelen Atletiekbaan Amaliapark  9.30 tot 11.00 uur. Monarchvlinderlaan 70. Joop van Amerongen (trainer) is telefonisch te bereiken op nummer 06-13421006

Over Joop van Amerongen
Joop van Amerongen is een ervaren trainer die al tientallen jaren lang zijn passie volgt. Daarnaast heeft hij twaalf jaar zijn expertise ingezet binnen het voetbal. Tijdens zijn toewijding aan de atletieksport heeft Van Amerongen bijgedragen aan de oprichting van het Utrecht Running Team.

Atletiekbaan-Amaliapark-Parkwijk_foto_hp_van_rietschoten

1 gedachte over “Training aan ouderen op atletiekbaan Amaliapark”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven