Kleuren print

Met deze producten maak jij succesvolle buitenreclame

Als bedrijf is het erg belangrijk om op te vallen tussen jouw concurrenten. Vanwege de groei naar online presence van verschillende bedrijven, begint de focus van online reclame telkens meer toe te nemen op het gebied van reclame via deze online kanalen. Echter, offline reclame (door middel van buitenreclame) speelt nog steeds een cruciale rol in het opbouwen van het merk, het creëren van fysieke interactie met het merk en het bereiken van de groepen die online aanzienlijk minder actief zijn. In dit artikel lichten wij drie manieren uit hoe jij succesvolle buitenreclame kan maken.

Maak gebruik van banners

Een banner is een zeer effectieve manier om op grote schaal buitenreclame te maken. Door de grootte van de banner is die erg zichtbaar van verre afstand. Wij raden aan om goed na te denken over de boodschap op de banner omdat lange teksten vaak niet gelezen worden vanwege de afstand of korte zichtbaarheid wanneer iemand in een auto langsrijdt. Met digitaal printen is het mogelijk om eenvoudig banners te laten bedrukken met verschillende (felle) kleuren en een duidelijke boodschap. 

Maak gebruik van vlaggen

Vaak wordt er gebruikgemaakt van vlaggen bij het bedrijfspand om op die manier te laten zien waar het bedrijf zit en brand awareness te creëren wanneer mensen langs het bedrijf rijden. Naast het gebruik van vlaggen bij je bedrijfspand is het goed om meerdere vlaggen te hebben voor andere momenten. Denk bijvoorbeeld aan het hangen van vlaggen aan je stand bij een evenement, of bij een plaatselijke sportvereniging wanneer je hen sponsort. Het grote voordeel van vlaggen is dat ze opvallen door het feit dat ze wapperen en soms geluid maken. Combineer de wapperende beweging met felle kleuren en je hebt een goede manier om aandacht te trekken voor jouw bedrijfslogo.

Maak gebruik van verschillende stickers

We maken allemaal gebruik van verschillende producten, apparatuur of andere spullen tijdens ons werk. Van werkauto tot laptop, we zijn ermee zichtbaar buiten de deur. Jouw eigen spullen zijn een goede manier om buitenreclame te maken. Door middel van bestickering kun je jouw bedrijfslogo buiten de deur gemakkelijk goed zichtbaar maken. Stickers van Drukzo.nl zijn er bijvoorbeeld in allerlei soorten en maten, van autobestickering tot grondbestickering. Met stickers kun je jouw merkherkenning dus vergroten op veel verschillende locaties.

Kortom, ondanks de groei naar online reclame is buitenreclame nog steeds van groot belang in jouw marketingstrategie. Door het gebruik van bedrukte banners, vlaggen en stickers kun je jouw brand awareness en zorg je ervoor dat jouw merk gezien wordt door mensen die je merk anders niet gevonden hadden.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven