Leesclub Senia | Foto: Ilse Schuurmans

Start leesclub in Utrecht

Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak kennis met de leesclubs van Senia op 20 januari in Bibliotheek Utrecht Neude.

Samen lezen

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend. Er kan gekozen worden uit uiteenlopende genres, van literatuur, geschiedenis tot filosofie.

Bijeenkomst moderne literatuur

Maak op zaterdag 20 januari om 10.30 uur vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia in Bibliotheek Utrecht Neude [Neude 11]. Toegang is gratis en iedereen die belangstelling heeft voor Senia’s leesclubs moderne literatuur is welkom. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Graag vooraf aanmelden via [email protected].

Foto: Leesclub van Senia | Fotograaf: Ilse Schuurmans

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven