zandhappen_foto_Johan_G_Hahn

Buurtcentrum het Zand presenteert “Zandhappen” op 11 februari

Buurtcentrum het Zand nodigt de buurt uit voor een feestelijke middag tijdens “Zandhappen” op zondag 11 februari van 12:00 tot 16:00 uur. Geniet van cultureel programma en verwen je smaakpapillen met diverse hapjes uit alle windstreken, waaronder Chinees, Maleisisch, Bangladesh en Syrisch.

De middag biedt niet alleen culinaire verwennerijen, maar ook workshops van lokale makers, optredens van de Flageolettes, Chinese dans, een lokale pianiste, het Zwaluwkoor en een gratis kindervoorstelling “Disco Dip” van Efrem Stein (geschikt voor 2 jaar en ouder).
Toegang tot Buurtcentrum het Zand is gratis; alleen voor hapjes en drankjes wordt een klein bedrag gevraagd van 1 a 2 euro in contant. Kom en geniet van een middag vol lekkers, ontmoeting en beleving op Pauwoogvlinder 20. Zandhappen wordt georganiseerd door de Brede School Het Zand, DOCK en Cultuur19.

Foto: Johan G. Hahn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].