Droomdekentjesgroepen Leidsche Rijn

Droomdekentjesgroep zoekt bolletjes wol

Gaat u in februari naar Zeeman in winkelcentrum Vleuterweide? Dan kunt u een goed doel steunen door een bol garen van Zeeman te doneren aan de droomdekentjesgroep/brei- en haakclub in Vleuten – De Meern. Deze vrijwilligers haken en breien (en quilten) vooral voor kinderen die ernstig ziek zijn en regelmatig naar het ziekenhuis moeten, of al lang gepest worden en daar moeite mee hebben een eigen droomdekentje als steun in de moeilijke tijd. Deze kinderen kunnen wel een beetje steun gebruiken en zien hun eigen droomdekentje als hun veilige plek. Deze groepen vrijwilligers zijn mede afhankelijk van donaties om de dekens te maken. Daarom zijn er na de donaties in januari ook nog op 2, 3, 7, 9 en 10 februari aanstaande deelnemers van de groepen aanwezig bij de vestiging van Zeeman tussen 14.00 en ongeveer 16.00 uur om u hier meer over uit te leggen.

Het garen van Zeeman is geschikt om dekentjes mee te breien, want het is goed wasbaar (heel belangrijk bij het meenemen naar een ziekenhuis). Deze droomdekentjesgroep is te vinden en aan het werk op: maandagochtend tussen 9.30 – 11.30 uur in de Weide Wereld in Vleuterweide; woensdagochtend tussen 9.30 – 11.30 uur in de Schalm in de Meern; vrijdagochtend tussen 9.30- 11.30 uur in de Schalm is er de haak- en breiclub. Altijd met ervaren begeleiding; er zijn geen kosten om deel te nemen, behalve eventueel eigen materialen als er niet voldoende donaties beschikbaar zijn en een betaalbaar kopje koffie of thee. Mocht u vragen hebben of misschien mee willen doen dan kunt u mailen naar de droomdekentjesgroep, [email protected]. ‘We hopen op veel bolletjes wol, we kunnen ze goed gebruiken’, aldus de organisatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven