Gezocht: Verspreider (vanaf 13 jaar) voor 1 x per maand

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Vind je het leuk om minstens één keer per maand flyers en posters te verspreiden op vaste locaties in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern? Dan is dit jouw kans! Natuurlijk verdien je hiermee een leuk zakcentje.

De taken omvatten onder andere het verspreiden van onze Uitagenda. Deze Uitagenda bestaat al sinds 2008 en wordt elke maand uitgebracht als poster en flyer. De posters en flyers zijn te vinden op prominente vaste locaties zoals in winkels, culturele instellingen, scholen, sportcentra en bibliotheken, vaak tentoongesteld in nette aluminium frames.

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 030-8201275. Je kunt ook een bericht via WhatsApp sturen naar hetzelfde nummer: 030-8201275.

2024-01 Uitagenda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven