Theater voorstelling bioscoop template | Foto: Denise Jans

Marloes Alferink komt met debuutvoorstelling ‘HARD tegen HART’

Na een start met twee uitverkochte voorstellingen is het tijd voor een vervolg! Zonder enige theaterervaring te hebben, voelde Marloes diep van binnen dat zij iets te doen had op het podium. Haar missie? Meer Hart in de wereld brengen.
Een missie die ontstond nadat ze zelf voor grote uitdagingen des levens stond. Getrouwd met haar grote liefde, veranderde langzaamaan alles toen ze graag een gezin wilden stichten….

Na een inspirerende innerlijke reis, ontstond de voorstelling ‘HARD tegen HART’. Zonder enige ervaring in het theater besloot ze zelf het theater af te huren en er te gaan staan, op dat podium. De start werd een overweldigend succes met twee uitverkochte voorstellingen in oktober 2023.
In de intieme voorstelling wordt hardheid ontrafeld en vervangen door zelfliefde en innerlijke kracht. Marloes deelt haar visie op verandering met haar kwetsbare persoonlijke verhaal en meeslepende voorbeelden. Ze neemt het publiek mee op een innerlijke reis waarin zij de kracht van zachtheid ontdekken.

Waar Marloes komt, ontstaat beweging. Een diep gevoel is de drive om haar waardevolle lessen te delen met de wereld. ‘HARD tegen HART’ is een voorstelling die je hart opent en je inspireert om open te staan voor de kracht van zachtheid.
De voorstelling is te zien in Podium de Hoge Woerd. Klik hier voor meer informatie.

“In je kwetsbaarheid en zachtheid heb je onze harten geraakt. Jij bent wat de wereld nodig heeft, een grote inspiratiebron.”
“Deze voorstelling zorgt ervoor dat wat we ergens wel weten, helemaal gaan begrijpen en nog belangrijker écht gaan voelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven