Het NUT - Voorstelling 'Voor altijd en altijd'

Zomervoorstelling NUT met diner op locatie bij ‘Boer Peter’: Voor altijd en altijd

Van 9 mei t/m 2 juni speelt het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) haar 11de zomervoorstelling op locatie in Utrecht Leidsche Rijn: Voor altijd en altijd en altijd en altijd. Theatermakers Greg Nottrot en Floor Leene ensceneren hun eigen bruiloft, bijgestaan door muzikant Pascal van Hulst en in regie van Maurits van den Berg. Voor altijd en altijd en altijd wordt een echte NUT-avond: een drie uur durend mini-festival met theater, diner en ontmoeting. De voorstelling is zestien keer te zien, op locatie bij Boer Peter in Haarzuilens (Utrecht).

Over de voorstelling

Voor altijd en altijd en altijd en altijd vertelt het verhaal van Greg en Floor, twee geliefden die elk op hun eigen manier omgaan met het idee van de dood. Terwijl Greg de liefde wil vieren en onsterfelijkheid omarmt, zoekt Floor naar praktische zekerheid voor het geval van overlijden. Hun verschillende benaderingen leiden tot een boeiende tweestrijd over de betekenis van liefde en het omgaan met verlies.

Voor altijd en altijd en altijd en altijd is niet alleen een avond vol theater en culinair genot, maar stelt ook belangrijke vragen over hoe we als samenleving omgaan met de dood. Door middel van een meeslepend verhaal en interactie met het publiek, nodigt de voorstelling uit tot reflectie en dialoog over een universeel thema. Hoe organiseer je ware liefde en hoe bespreek je de onvermijdelijke tegenspoed die je in een mensenleven samen gaat tegenkomen?

Waar en wanneer?

De voorstelling vindt plaats op het terrein van ‘boer Peter’ in Haarzuilens (Thematerweg 6, Utrecht), een idyllische kersenboomgaard in Leidsche Rijn.

Speellijst

Do 09 Mei – 18:30 | Hemelvaartsdag
Vr 10 Mei – 18:30
Za 11 Mei – 18:30
Zo 12 Mei – 15:00 | Pinksteren, Matinee
Do 16 Mei – 18:30
Vr 17 Mei – 18:30
Za 18 Mei – 18:30
Zo 19 Mei – 15:00 | Matinee
Do 23 Mei – 18:30
Vr 24 Mei – 18:30
Za 25 Mei – 18:30
Zo 26 Mei – 18:30
Do 30 Mei – 18:30
Vr 31 Mei – 18:30
Za 01 Jun – 18:30
Zo 02 Jun – 15:00 | Besloten

Makers, spelers en chef

Concept, tekst en spel: Floor Leene, Greg Nottrot
Regie: Maurits van den Berg
Muziek en spel: Pascal van Hulst
Ontwerp: Sjaan Hofstede & Pleun Verhees
Lichtontwerp: Uri Rappaport
Campagnefoto: Sjoerd Derine

Over het NUT (Nieuw Utrechts Toneel)

Het NUT staat bekend om zijn gastvrije en onderzoekende benadering van theater. We zijn een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor iedereen die zoekt, vragen stelt en zich graag laat verrassen. Samen met ons publiek verkennen we de grote thema’s van deze tijd aan de hand van verschillende perspectieven. In 2024 draait al ons werk om het thema ‘de toekomst van de dood’. In onze producties, op de grens tussen waarheid en fictie, stellen we het vanzelfsprekende ter discussie en maken we complexe thema’s inzichtelijk. Het NUT brengt in beweging en biedt houvast.

Voor meer informatie en kaartverkoop: het-nut.nl

Verder bij het NUT in 2024

  • Oma Eindbaas | Een lichte en liefdevolle familievoorstelling (6+) over verlies. Te zien van 1 t/m 5 mei @Berlijnplein.
  • Andermans schuld | Expositie en activiteiten 6 t/m 15 maart @ Berlijnplein | Samenwerking met: Mart Veldhuis, Buurtwerkkamer Hart voor Leidsche Rijn, Armoede Coalitie Utrecht.
  • Futuristen | 23 april @ Tivoli Vredenburg | Samenwerking met Studium Generale Utrecht & Descartes Centre (UU)
  • De orde van de dag – Nieuwe generatie | 16 en 23 maart
  • Koning Krump (werktitel) | Een Shakespeariaans koningsdrama over Donald Trump. Productie voor de grote zaal van schouwburgen in het hele land, die speelt tegen het non-fictie decor van de Amerikaanse verkiezingen dit najaar. Tekst door Jibbe Willems, regie door Greg Nottrot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven