halloween_foto_rawpixel
 Foto: Rawpixel

Halloween in Leidsche Rijn Centrum

18 oktober 2019 16:17  Redactie  Reageer

Wanneer:
31 oktober 2019 @ 16:00 – 20:00
2019-10-31T20:00:00+01:00
Waar:
Leidsche Rijn Centrum
Kosten:
gratis

Na het spektakel van Halloween 2018 in Leidsche Rijn Centrum zal het centrum dit jaar opnieuw het decor zijn van het griezelfeest. Het evenement vindt plaats van 16:00 tot 20:00 op 31 oktober.

Deze editie zal er wederom een speurtocht zijn voor kinderen, waarin zij aan de hand van een speurtochtkaart met hints bij de diverse deelnemende winkeliers langs kunnen gaan. Daar ontvangen zij een stempel op hun kaart en bij een volle kaart kunnen ze deze inleveren voor een lekkere traktatie.

Tevens zullen er veel griezels door het centrum lopen en kan het zomaar gebeuren dat bezoekers oog in oog komen te staan met enge heksen, bloeddorstige vampiers of een verdwaalde spookbruid. Veel winkels zullen die dag tot 20:00 geopend zijn waardoor het winkelend publiek een spookachtige extra koopavond tegemoet kunnen zien. 

In een leegstaande unit zal er een spookhuis worden neergezet waar iedereen gratis toegang tot heeft bij het gebruik van de MijnLRC app. Deze app is speciaal ontwikkeld voor het centrum en wordt met grote regelmaat ingezet tijdens evenementen.

De griezelspeurtocht is ook kosteloos bij het vertoon van de voucher in de MijnLRC app. De speurtochtkaart kan op 31 oktober tussen 16:00 en 20:00 opgehaald worden bij Doppio Espresso aan het Brusselplein.

Meer informatie over het event staat op de website en facebookpagina van Leidsche Rijn Centrum. 
www.leidscherijncentrum.nlAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website