indekerngezond_foto_hendrik_van_harskamp
 Foto: Hendrik van Harskamp

Hooggevoeligheid als kracht

27 november 2018 14:05  Redactie  Reageer

Wanneer:
14 februari 2019 hele dag
2019-02-15T00:00:00+01:00
Waar:
In de Kern Gezond
Kopenhagenstraat 41 3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kosten:
10 euro
Contact:
In de Kern Gezond
0641312117

Bijna twintig procent van de mensen is hooggevoelig, ook wel hoogsensitief genoemd. Een hooggevoelig persoon is gevoeliger voor indrukken en prikkels dan gemiddeld en hij/zij merkt meer details en signalen op. Dit maakt dat je meer nuances waarneemt en je je vaak heel goed kunt invoelen in andere mensen. Een kwaliteit. Maar als je nog niet goed weet hoe je hiermee kunt omgaan, treedt eerder overprikkeling op en wordt het een valkuil. Daar kun je zowel in je privéleven als op het werk in trappen. Vermoed je of weet je dat je hooggevoelig bent? Dan kan deze workshop je kennis en handvatten bieden om hier beter mee om te gaan.

Er is per workshop ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Kosten € 10. (graag met pin betalen op de workshopavond). Meld je aan via info@indekerngezond.nl.

Judith Winkel is coach bij HealthCheck Company (www.healthcheckcompany.nl). Zij begeleidt mensen in het proces van zelfafwijzing naar zelfliefde, in het bijzonder van hooggevoelige mensen en volwassen KOPP-kinderen. Kernwoorden daarbij zijn jezelf accepteren, je veilig voelen, vertrouwen hebben. Dit draagt allemaal bij aan een betere kwaliteit van leven en dus aan een Positieve Gezondheid.

Indekerngezond is een ontmoetingsplek en werkplaats; een nieuwe vorm van sociaal ondernemen met als doel de beleving van gezondheid in de wijken Leidsche Rijn en Vleuten De Meern te doen toenemen. Positieve Gezondheid staat hierin centraal waarbij het niet zozeer gaat over de afwezigheid van ziekte maar over het leven van een betekenisvol leven.


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website