Maximaal Gezond
 

Maximaal Gezond Boulevard

26 oktober 2018 11:24  Redactie  Reageer

Wanneer:
10 november 2018 @ 12:00 – 15:00
2018-11-10T15:00:00+01:00
Waar:
Informatiecentrum Vleuterweide
Burchtpoort 16
Vleuten
Kosten:
gratis
Contact:
Stichting Maximaal Gezond

Verminder stress, voorkom burn-out!

Op zaterdag 10 november staan stress reductie en herstel van burn-out centraal in de ontmoetingshal van de Cultuurcampus. Voor velen een herkenbaar thema in onze Vinex.

Je bent van harte welkom om gratis te ervaren wat jij zelf kunt doen om zo fit en vitaal mogelijk te leven. Tussen 12.00 en 15.00 uur kun je ervaren, tips krijgen en ontdekken wat jou kan ondersteunen bij het verminderen van stress, het voorkomen of herstellen van burn-out.

Maatschappelijk ondernemers uit de wijk hebben zich verenigd in Maximaal Gezond. Een netwerk van professionals met een complementaire achtergrond die het belangrijk vinden om bij te dragen aan een gezonde wijk. Gezondheid in eigen hand nemen en, een holistische en preventieve aanpak zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Tijdens de Maximaal Gezond Boulevard gaan ze met je in gesprek, laten je dingen ervaren en geven tips mee die je zelf dagelijks kan toepassen. Denk hierbij aan gebieden als ontspanning, energiebalans, beweging, voeding en inzicht in jouw plek zowel werk als privé.

Kom langs en maak gratis kennis met: natuurgeneeskunde, voeding, massage, coaching, orthomoleculaire therapie, shiatsu, bewegen, bioresonantie, traditionele chinese geneeskunde, mindfulness en familieopstellingen.

Neem je gezondheid in eigen hand, wees welkom op zaterdag 10 november van 12.00 tot 15.00 uur in het Informatiecentrum (in de ontvangsthal voor bibliotheek Vleuterweide)!

Registratie is niet nodig


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website