Workshop fermenteren op 7 juli en 1 september bij Metaal Kathedraal
 

Voedsellab: Workshop Fermenteren

24 mei 2019 15:06  Metaal Kathedraal

Fermenteren kun je leren! Maak je de kennis en kunde van fermenteren eigen. Het is kostenbesparend en biedt grote gezondheidsvoordelen. Met fermenteren zet je je huidige verspillingsketen in als een rijke aanvulling van je voedselvoorraad. En dat allemaal in je eigen keuken!

Hoe dan?!

Tijdens de Workshop Fermenteren met kok- en fermentatie expert Jasper Pos in het Voedsellab van Metaal Kathedraal. De workshop is onderdeel het programma van ‘T is Mis op Zondag, begint om 13.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen. We gaan proeven, leren en (in)maken! Er is een workshop op 7 juli en een op 1 september.

Je leert over het tegengaan van de verspillingsketen met schimmels en bacteriën, bestaande en nieuwe toepassingen & Biomimcry. Je gaat naar huis met: pot met Kimchi, eigen gemaakte frisdrank en overheerlijke pickles. En veel opgedane kennis zodat je zelf thuis met fermenteren aan de slag kunt!

Doe mee en schrijf je snel in via metaalkathedraal.nl/tickets. Kosten zijn 32,50 euro p.p. en inclusief het lekkers dat je tijdens de workshop maakt. Om het mee naar huis te kunnen nemen vragen we je om zelf 2 glazen potten (max 500 ml) en 1 glazen fles mee te brengen.

T is Mis op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van ‘T is Mis op Zondag! Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met muziek, film, lezingen, muziek, etc. Het programma van ‘T is Mis op Zondag bekijk je op http://www.metaalkathedraal.nl/programma.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.


Advertenties: