Workshop natuurfotografie
 

Workshop natuurfotografie voor ouders & kids op Steede Hoge Woerd (incl lunch)

11 juli 2019 15:57  utrecht-natuurlijk  Reageer

Professionele natuurfotograaf Bart Stornebrink van KidzKlix leert je de mooiste natuurfoto’s maken. We fotograferen de natuur in en om stadsboerderij Steede Hoge Woerd, de Vlinderhof en het Máximapark. Je leert zowel de instellingen van je camera kennen als de technieken om een mooie natuurfoto te maken. Voor de lunchpauze krijg je een opdracht mee. We lunchen in het Castellum Café en daarna zie je elkaars mooiste foto’s met een toelichting van Bart (en prijsuitreiking).
De workshop is inclusief materialen en een heerlijke lunch in het Castellum Café. Voor ouders & kids (ongeveer 11 tot 16 jaar). Er is per workshop plek voor maximaal 12 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Je mag als ouder met één kind komen, met meerdere kinderen of als heel gezin. Een heerlijke activiteit om de zomer gezellig met elkaar af te sluiten.
Heb je een eigen fototoestel? Neem die dan mee. Heb je geen fototoestel? Geen probleem! Bart heeft goede fototoestellen bij zich die je tijdens de workshop kunt lenen.
We starten in het Educatorium van Utrecht Natuurlijk op Steede Hoge Woerd (in het Castellum).
Workshop natuurfotografie
NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website