Adverteren in Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern

Adverteren via internet in uw eigen regio, wijk of buurt? Dat kan! Regio Leidsche Rijn biedt interessante mogelijkheden als u zich met uw bedrijf of organisatie richt op de lokale markt en de mensen in de buurt. Onze website wordt dagelijks door duizenden inwoners uit Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern en daarbuiten bezocht. Ook de iPhone app Regio Leidsche Rijn (de allereerste app uit de regio) is inmiddels meer dan 6.000+ keer gedownload.

Voor u een unieke kans om middels onze interessante advertentie mogelijkheden de mensen uit de buurt te bereiken, uw aanbieding te laten zien of uw website beter vindbaar of evenement bekender te maken. Indien gewenst maken wij tevens de advertentie voor u op. Zo komt de klant uit de buurt automatisch bij u terecht!

Bekijk alle mogelijkheden op Regio Leidsche Rijn Zakelijk

Adverteren in Leidsche Rijn en omgeving

Een greep uit de mogelijkheden die wij bieden:

 • Adverteren op de website: Advertentie uitingen prominent op de Homepage, over de gehele site of op rubriek niveau
 • Opname van uw evenement, workshop of cursus etc in de Agenda incl complete promotiepakket
 • Sponsoring thema’s en redactionele samenwerkingen: Interview in rubriek Ondernemend, Blogmogelijkheden, Polls, etc
 • Adverteren in de Mobiele App: Voordeel coupons, Opname in ‘Tips’, Agenda, etc.
 • Social Media aanjagen: o.a. Promotie mogelijkheden via Twitter en Facebook
 • Zakelijk bloggen: Bereik uw lokale doelgroep met advertorial alike content

Ook bieden wij ondernemers de mogelijkheid zichzelf voor te stellen middels een interview. Lees hierover meer op ‘Een ondernemende ondernemer stelt zichzelf voor‘.

Ook erg benieuwd naar uw mogelijkheden? Meer informatie over alle advertentie mogelijkheden, bereik en voorbeelden vindt u ook in onze digitale brochure die wij u op aanvraag kunnen toesturen of onder een genot van een kopje koffie kunnen toelichten. We komen dan graag even bij u langs, we zitten immers toch al bij u op de hoek.

Neem vrijblijvend contact met ons op: telefonisch 030-8201275 of per mail adverteren@regioleidscherijn.nl.

Waar tref je ons allemaal aan?
Uiteraard online en op social media maar ook offline zoals indoor, weekkrant, huis aan huis magazine en de Wall of Fame gericht op de inwoners van Leidsche Rijn , Vleuten – De Meern en daarbuiten.

 • WEBSITE

  WEBSITE

  De website regioleidscherijn.nl wordt dagelijks bezocht door duizenden bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern die naast nieuws, blogs ook veelvuldig de agenda bezoeken.
 • AGENDA

  AGENDA

  De compleetste agenda verschijnt verschijnt zowel online als offline. Offline verschijnt uitagenda maandposter in A2 formaat op ruim 40 locaties, in de weekkrant (oplage 28.506) en een huis aan huis magazine (oplage 28.000).
 • APP

  iPHONE APP

  Met de allereerste mobiele app uit de regio blijf je op de hoogte van buurtnieuws, blogs, tips en is de buurtagenda altijd en overal binnen handbereik. Ook is het mogelijk om op berichten te reageren en nog veel meer.
 • SOCIAL MEDIA

  SOCIAL MEDIA

  Wij zijn sterk vertegenwoordigd op social media. Met rond de 10.000 volgers weten de meeste ons goed te bereiken. Naast Facebook en Twitter beschikken we over een YouTube kanaal en zijn we te vinden op Google+ en Pinterest.
 • MAANDPOSTER

  MAANDPOSTER

  Maandelijks verschijnt een selectie van het aanbod van de Regio Leidsche Rijn agenda op A2 posters (foto). Deze posters hangen op meer dan veertig locaties in de wijk. Een regel op deze poster kun je al afnemen voor 25 euro, tevens bieden we de mogelijkheid om extra op te vallen door een afbeelding bij de regel te plaatsen. Een andere mogelijkheid is om uw logo op de maandposter te vermelden.
 • KRANT

  WEEKKRANT

  In weekkrant De Brug verschijnt wekelijks vanuit Regio Leidsche Rijn een column, het artikel Bewoner in beeld (halve pagina) en vullen wij tevens vanaf deze zomer een halve pagina met de uitagenda. Oplage 28.506, verspreiding over de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Lees meer over: column, Bewoner in beeld of de Uit in Leidsche Rijn agenda.
 • MAGAZINE

  MAGAZINE

  Elk kwartaal verzorgen wij in het huis aan huis magazine Eigen Leidsche Rijn twee paginas waarin wij nieuws en een uitgebreide agenda brengen. Oplage 28.000 verspreiding over de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.
 • WALL OF FAME

  WALL OF FAME

  In de ontvangsthal van de CultuurCampus in winkelcentrum Vleuterweide staat de Wall of Fame te pronken. Maandelijks wordt op de Wall of Fame een vrijwilliger in woord en beeld uitgelicht en in het zonnetje gezet. Tevens zijn offline bewonersverhalen en blogs te lezen.
 • BLOGGERS

  BLOGGERS

  Vrijwilligers en bloggers brengen bij Regio Leidsche Rijn verschenen nieuws en blogs zowel online als offline. De artikelen verschijnen zowel online en in print. Ook zakelijke bloggers bloggen bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • SAMENWERKINGEN

  PARTNERS

  Regio Leidsche Rijn werkt met vele partijen samen, zoals Cultuur19, Welzaam, Doenja Dienstverlening en vele anderen. Interesse om samen te werken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • FLYER VERSPREIDING

  FLYER VERSPREIDING

  Later dit jaar starten wij met een twee wekelijkse verspreiding van flyers. Binnenkort meer hierover.
Adverteren en contact

Wil je adverteren, heb je een vraag over de website of wil je reageren op de inhoud van een artikel? Neem dan contact op met de redactie via onderstaande gegevens. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. E-mail lezen we ook buiten kantooruren.