Informatie over de agenda

De Agenda is naast online ook in print te vinden en is gericht op de Utrechtse wijken Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, en de dorpen daarbuiten zoals Haarzuilens en Harmelen. De agenda verschijnt naast op de website ook als maandposter, in de krant en huis-aan-huis magazine.

 • Toevoegen aan de agenda
  Gebruik de knop hiernaast om iets aan de agenda toe te voegen: [ai1ec_interactive_frontend]
 • Komt het direct in de agenda te staan?
  Dat hangt er vanaf. Nadat je het agenda item hebt aangemeld zal dat eerst door de redactie gekeurd moeten worden. Pas als het is goedgekeurd zal de redactie het publiceren en zal het in de agenda komen te staan. Ben je een partner van ons dan is het mogelijk om direct items in de agenda te plaatsen. Je moet daarvoor wel zijn ingelogd en voldoende rechten hebben.
 • Kan alles aan de agenda toegevoegd worden?
  De redactie bepaald of een item in de agenda wordt opgenomen of niet.
 • Kan ik mijn eigen Agenda koppelen met de agenda van Regio Leidsche Rijn?
  Dit is zeker mogelijk als je gebruik maakt van Facebook Events. Ook Google Calendar kunnen we volledig automatisch koppelen met die van ons. Verder zijn er ook tal van andere (niet geautomatiseerde) import mogelijkheden.
 • Geatomatiseerd agendapunten toevoegen mogelijk?
  Zie hierover ook de vorige vraag. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw (bedrijfs)agenda te koppelen met die van ons.
 • Zit er verschil tussen de Agenda in de App en de Agenda op de computer?
  Nee, de inhoud is identiek. Wat kan verschillen is dat het op de computer mogelijk is om alleen op een bepaalde Agenda categorie te abonneren (dit is helaas nog niet mogelijk in de Agenda App)
 • Abonneren? Zit ik dan ergens aan vast?
  Nee, je kan elk moment opzeggen en de diensten zijn gratis.
 • Leuk! Ik wil abonneren op de Agenda
  Door op “Abonneer” of “Voeg toe aan Google” te klikken wordt de LeidscheRijnAgenda.nl toegevoegd aan je favoriete programma. Je kan ook de agenda toevoegen aan jouw iPhone door de App te downloaden en te abonneren op de mobiele Agenda
 • Alleen op een deel van de Agenda abonneren
  Het is ook mogelijk om alleen op een bepaalde categorie te abonneren. Kies de juiste categorie en klik vervolgens op “Abonneer”.
 • Informatie over de Agenda in de App
  De Agenda in de App is de complete Agenda (alle categorieën zijn inbegrepen)
 • Afmelden van de Agenda op de website
  Dit hangt compleet af van welk programma je gebruikt. Een programma wat met agenda’s om kan gaan zijn: Op Windows: Outlook & E-mail. Op MAc OS s dat meestal Calendar. Vanuit dat programma is het mogelijk het abonnement op te zeggen.
 • Afmelden van de Agenda in de App
  Ga naar “Agenda” en scroll naar beneden. Daar staat precies beschreven hoe eenvoudig het is om je af te melden. Zie ook de documentatie van Apple zelf.
 • Is de Agenda ook op social-media te zien?
  24 uur voordat het het agenda item begint zullen wij automatisch een Twitter bericht erover versturen.

Staat jouw vraag hieronder niet bij? Neem dan contact met ons op.

Waar tref je ons allemaal aan?
Wij verschijnen online, indoor, weekkrant, huis aan huis magazine en de Wall of Fame gericht op de inwoners van Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern en daarbuiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *