Bloggen

BlogJe bent vast en zeker op deze pagina terecht gekomen omdat je wellicht mee wil bloggen op Regio Leidsche Rijn, het sociale platform met naast nieuws en uitgebreide agenda ook artikelen die gericht zijn op o.a. sociaal, bewust en ondernemend. Daarnaast bloggen buurtbewoners ook over uiteenlopende onderwerpen, zoals: hobby, sport, werk, je zwangerschap, het vrijwilligerswerk dat je doet, noem maar op. Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Hieronder tref je meer informatie over het bloggen:

  • Ervaring met bloggen is niet nodig. Vaak is het zelfs leuker en fijner te lezen als je juist wat losjes schrijft.
  • Hoe groot een artikel moet zijn dat bepaald de blogger zelf. De ene keer zal het langer zijn dan de andere keer en misschien wil je wel helemaal niet bloggen maar vindt je het leuk om alleen een nieuws artikel aan te leveren.
  • Wil je niet bloggen maar heb je een leuk nieuwtje dan kan dat natuurlijk ook. Indien gewenst schrijven wij er een artikel om heen.
  • Bloggen is eenvoudig, je kunt het doen wanneer het jou uitkomt.
  • Probeer met een vaste frequentie een blog te schrijven
  • Elke blogger krijgt een eigen website/pagina en een eigen login zodat je zelf artikelen kan plaatsen. Het systeem waarin je de teksten kan invoeren is erg eenvoudig om mee te werken, je zult merken dat je het snel onder de knie zal hebben. Stuur je liever de tekst naar ons toe dan kan dat ook, wij plaatsen het dan voor je.
  • Waar wij waarde aan hechten is dat de blogs niet al te commercieel van aard zijn. Uit ervaring weten wij dat lezers niet geinteresseerd zijn in een marketing artikel maar wel uit zijn om weer te weten te komen over een specifiek onderwerp.
  • Een link naar je website is geen probleem al zouden wij het dan op prijs stellen als er ook een link terug gemaakt wordt. Op deze manier helpen wij elkaar.

Bloggers
Op de startpagina vindt je onderaan een overzicht van alle bloggers .

Aanmelden
Hebben we je enthousiast kunnen maken?
Meld je dan nu aan door ons een mailtje te sturen.