Contact met UitInLR

De website UitInLeidscheRijn.nl is onderdeel van Regio Leidsche Rijn. De redactie daarvan is bereikbaar op telefoonnummer 030-8201275 of per e-mail: redactie@regioleidscherijn.nl.

Contactformulier
[contact-form-7 id=”1984″ title=”Contact form 1″]

Waar tref je ons allemaal aan?
Uiteraard online en op social media maar ook offline zoals indoor, weekkrant, huis aan huis magazine en de Wall of Fame. Regio Leidsche Rijn richt zich voornamelijk op de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern maar ook daarbuiten.

 • WEBSITE

  WEBSITE

  De website regioleidscherijn.nl wordt dagelijks bezocht door duizenden bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern die naast nieuws, blogs ook veelvuldig de agenda bezoeken.
 • AGENDA

  AGENDA

  De compleetste agenda verschijnt verschijnt zowel online als offline. Offline verschijnt uitagenda maandposter in A2 formaat op ruim 40 locaties, in de weekkrant (oplage 28.506) en een huis aan huis magazine (oplage 28.000).
 • APP

  iPHONE APP

  Met de allereerste mobiele app uit de regio blijf je op de hoogte van buurtnieuws, blogs, tips en is de buurtagenda altijd en overal binnen handbereik. Ook is het mogelijk om op berichten te reageren en nog veel meer.
 • SOCIAL MEDIA

  SOCIAL MEDIA

  Wij zijn sterk vertegenwoordigd op social media. Met rond de 10.000 volgers weten de meeste ons goed te bereiken. Naast Facebook en Twitter beschikken we over een YouTube kanaal en zijn we te vinden op Google+ en Pinterest.
 • MAANDPOSTER

  MAANDPOSTER

  Maandelijks verschijnt een selectie van het aanbod van de Regio Leidsche Rijn agenda op A2 posters (foto). Deze posters hangen op meer dan veertig locaties in de wijk. Een regel op deze poster kun je al afnemen voor 25 euro, tevens bieden we de mogelijkheid om extra op te vallen door een afbeelding bij de regel te plaatsen. Een andere mogelijkheid is om uw logo op de maandposter te vermelden.
 • KRANT

  WEEKKRANT

  In weekkrant De Brug verschijnt wekelijks vanuit Regio Leidsche Rijn een column, het artikel Bewoner in beeld (halve pagina) en vullen wij tevens vanaf deze zomer een halve pagina met de uitagenda. Oplage 28.506, verspreiding over de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Lees meer over: column, Bewoner in beeld of de Uit in Leidsche Rijn agenda.
 • MAGAZINE

  MAGAZINE

  Elk kwartaal verzorgen wij in het huis aan huis magazine Eigen Leidsche Rijn twee paginas waarin wij nieuws en een uitgebreide agenda brengen. Oplage 28.000 verspreiding over de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.
 • WALL OF FAME

  WALL OF FAME

  In de ontvangsthal van de CultuurCampus in winkelcentrum Vleuterweide staat de Wall of Fame te pronken. Maandelijks wordt op de Wall of Fame een vrijwilliger in woord en beeld uitgelicht en in het zonnetje gezet. Tevens zijn offline bewonersverhalen en blogs te lezen.
 • BLOGGERS

  BLOGGERS

  Vrijwilligers en bloggers brengen bij Regio Leidsche Rijn verschenen nieuws en blogs zowel online als offline. De artikelen verschijnen zowel online en in print. Ook zakelijke bloggers bloggen bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • SAMENWERKINGEN

  PARTNERS

  Regio Leidsche Rijn werkt met vele partijen samen, zoals Cultuur19, Welzaam, Doenja Dienstverlening en vele anderen. Interesse om samen te werken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • FLYER VERSPREIDING

  FLYER VERSPREIDING

  Later dit jaar starten wij met een twee wekelijkse verspreiding van flyers. Binnenkort meer hierover.
Adverteren en contact

Wil je adverteren, heb je een vraag over de website of wil je reageren op de inhoud van een artikel? Neem dan contact op met de redactie via onderstaande gegevens. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. E-mail lezen we ook buiten kantooruren.