Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BeatRoots – De Vrijstaat

Herhalend evenement bekijk alles

21 mei @ 16:00 22:00

BeatRoots-De_Vrijstaat

Met BeatRoots ontwikkelen we een muzieklab voor jonge makers waar het onderzoeken van nieuwe muziek, het experimenteren met combinaties tussen elektronische muziek en instrumentalisten en het samenbrengen van verschillende muziekstijlen centraal staat.

Iedere BeatRoot-avond wordt er een thema gekozen dat als leidraad voor de sessie kan dienen. We starten met een maaltijd waarbij de deelnemers kennis met elkaar kunnen maken. Daarna wordt er gezamenlijk of in kleinere groepjes gewerkt en gesproken over het thema of er wordt een gast uitgenodigd die een masterclass geeft. Vervolgens is er ruimte om werk aan elkaar laten horen om dit samen te bespreken. In die gesprekken kun je de input halen die je nodig hebt om verder te kunnen met je muziek. Juist door te praten met muzikanten die werken met andere stijlen dan jij ontwikkel je een nieuwe blik op je eigen muziek en kun je verder met nieuwe inzichten en impulsen. De sessie eindigt met ruimte voor optreden en gezamenlijke jams.

Naast de maandelijkse sessie avonden organiseren we binnen BeatRoots ook twee werkweken: een Summer- en een Winter Workout, waar je gezamenlijk toewerkt naar een gig-night voor publiek.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
16:00 – 22:00
Kosten:
€3
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://bit.ly/3L8LiDB
Madridstraat 1, Utrecht
Utrecht, Utrecht Nederland
030 3030012
Bekijk de site van Locatie