Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Elke Vierveijzer – Lucht

30 september @ 20:00 22:00

Podium Hoge Woerd

Met haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten brengt Elke Vierveijzer een veelzijdig theaterconcert over kwetsbaarheid, aanpassing en ontsnapping, over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dicht-gegespte harnas dat ons houvast geeft.

Met een geheel eigen stem gaat Elke via muzikale verhalen en stijlen op zoek. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica.
De liederen zijn stuk voor stuk kogels die je onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt? Een rauw, eerlijk en kwetsbaar theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

Na ‘Om te janken zo mooi’ (een ode aan Maarten van Roozendaal) en ‘Zonder Genade’ is het tijd voor ‘Lucht’. Elke Vierveijzer is met ‘Lucht’ de winnaar van de ‘Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst’ voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
20:00 – 22:00
Kosten:
€9,25
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.podiumhogewoerd.nl/agenda/lucht-16225

Organisator

Podium Hoge Woerd
Telefoon:
030-7210933
E-mail:
info@podiumhogewoerd.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator
Hoge Woerdplein 1, De Meern
+ Google Maps