Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Escapetocht ‘Op zoek met een spook’

Herhalend evenement bekijk alles

4 mei 2022 @ 11:00 17:00

ONTDEK KASTEEL DE HAAR TIJDENS DEZE SPANNENDE SPEURTOCHT EN GA OP ZOEK MET WONNE HET SPOOK.

Het is waar! Ze bestaat: het spookje van De Haar. Haar naam is Wonne en ze zoekt haar vriendje Dirk. Al een eeuwtje of vier. Het duurt zo lang! Ze is ongeduldig, wil actie zien.
Iemand moet haar gaan helpen, jij misschien?

Wonne woonde vroeger op Kasteel de Haar. Op het oude kasteel, uit de twaalfde eeuw, toen het nog geen ruïne was. Wonne is haar vriendje Dirk al heel lang kwijt. Hij is zoek! Er is niks aan om eenzaam spookje te zijn! Ze rammelt aan de muren, ze laat de grond trillen: Wonne wil een vriend! Of anders…laat ze het kasteel omvallen.
Help jij haar zoeken?

Wonne verbindt het oude met het nieuwe en zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs het gevoel krijgen onderdeel uit te maken van dit bijzondere kasteel. De speurtocht is een creatieve mix van feit en fictie, waarbij kinderen en ouders samen op zoek kunnen naar vriendschap voor een spookje. De toon is licht en de opdrachten zijn geschikt voor alle leeftijden: ze zijn nooit ‘goed’ of ‘fout’. De antwoorden worden zo mooi als de speurder ze maakt. Uitproberen?

De kinderactiviteit ‘Het Spook van De Haar’ is in de meivakantie, van 25 april t/m 8 mei, gratis verkrijgbaar tijdens uw kasteelbezoek. Deze activiteit is voor kinderen vanaf 6 jaar.

BEKIJK DE FOTOGALERIJ VAN ALLE SPEURDERS

Gratis gratis

030- 6778515

Bekijk de site van Organisator

Kasteellaan 1
Haarzuilens, Utrecht 3455 RR Nederland
030 677 8515
Bekijk de site van Locatie