Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie Insecten: Mooi!

Herhalend evenement bekijk alles

1 april 2022 @ 08:00 17:00

Cliënten van de afdeling participatie die werken bij Mooi… van Abrona hebben de afgelopen periode met veel plezier gewerkt aan het thema insecten. Van keramiek tot papier-maché en van textiel tot schilderijen: op het Castellum Hoge Woerd zie je de veelvormige en veelkleurige wereld van insecten.
De expositie Insecten: Mooi! laat de wereld van insecten zien. Kleurrijk, verschillende vormen, materialen en van ingetogen tot uitbundig. Insecten zijn oneindig divers, net zoals mensen. Van muggen tot bijen en van vlinders tot vliegen: kom de wereld van insecten bekijken zoals je die niet eerder zag.

Net zoals alle mensen nodig zijn in een fijne en evenwichtige stad, zijn insecten hard nodig om onze natuurlijke wereld in evenwicht te houden. Ruimte voor iedereen betekent ook ruimte voor een gezonde natuur. De samenwerking tussen Mooi… van Abrona en Utrecht Natuurlijk laat zien hoe we op verschillende manieren werken aan een fijne en gezonde stad voor iedereen.

De expositie vindt plaats in het Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn, aan de rand van het Máximapark. De expositie Insecten: Mooi! is een samenwerkingsverband tussen Steede Hoge Woerd van Utrecht Natuurlijk en Mooi… van Abrona.

Lees meer hierover op de website van Utrecht Natuurlijk

Gratis Gratis

030 753 38 00

Bekijk de site van Organisator

Burgemeester Middelweerdbaan 1, De Meern
030-2860084
Bekijk de site van Locatie