« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Freakshow Showhman’s Fair

3 september 2016 @ 15:00 - 23:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 15:00, repeating until 11 september 2016

Gratis

Het moet allemaal nog blijken, maar dat de Showhman’s Fair de snelste en opwindendste Freakshow ter wereld kan worden, is een belofte die vanaf vrijdag 2 t/m zondag 11 september te zien zal zijn op het Berlijnplein te Utrecht.

‘Everybody is a Showman’ is de strijdkreet waarmee een groot aantal artiesten uit Utrecht en uit de stal van de Fair, het publiek alle hoeken van een bizarre tentenkermis laat zien. Jawel, ze beginnen in de middag met een buitenissige optocht, organiseren rond zessen een spectaculaire maaltijd en vieren na de voorstellingen met zijn allen een groot feest. Het heeft iets weg van een bruiloft. De gasten krijgen vier voorstellingen voor tien euro. Er is eten en drinken voor billijke prijzen, met nette bediening.
Als onderdeel van het Glazen Circus, slaat Showman’s Fair tien dagen zijn tenten op in Leidsche Rijn, Utrecht. Showman’s Fair is een nieuw avontuur van Terts Brinkhoff, oprichter van de Parade. Het Berlijnplein krijgt de internationale primeur om dit concept te presenteren in Leidsche Rijn, van vrijdag 2 t/m zondag 11 september.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

Praktische informatie:
Showman’s Fair begint dagelijks om 15:00 uur (première vrijdag 17:00 uur); om 18:00 gaat wie wil aan tafel voor een gezamenlijk diner, om 22:00 uur is er een uur lang muziek van een dagelijks wisselende band/orkest; om 23:00 dagsluiting. Speeldata vr 2 t/m zo 11 september.
De toegang tot het terrein is gratis, onder de historische overkapping van Perron 9 houden we het droog en in de tenten is het warm. Voor toegang tot de attracties en voorstellingen koop je munten.

Nieuwsgierig? Het Berlijnplein is nog geen kwartier fietsen vanaf de Neude. De toegang tot het terrein is gratis, onder de historische overkapping van Perron 9 houden we het droog en in de tenten is het warm.
We zien jullie daar!

Showman’s Fair is onderdeel van het zomerprogramma van Het Glazen Circus; een samenwerking tussen De Vrijstaat, Sharing Arts Society en Mobile Arts, op en rond het Berlijnplein.

Gegevens

Datum:
3 september 2016
Tijd:
15:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Berlijnplein
Berlijnplein, Utrecht