Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HOV Kerstconcert All you need is Music! 2022

19 december 2022 @ 19:30 20:45

kerstmuziek_foto_Annie_Spratt

Wie verras jij met een kerstconcert?

Al jaren is All you need is Music! het thema van een mooie traditie: rond kerst spelen jeugdensembles van Harmonieorkest Vleuten kerstliedjes op verzoek en op locatie. De ontvangers worden aangemeld door familie of vrienden, weten vaak van niets en zijn daardoor echt verrast door dit muzikale bezoek. Zo hebben we al veel mensen blij kunnen maken. 

Vanwege Corona was het de afgelopen twee jaar improviseren en waren we aangewezen op digitale edities van het project.  Ook dit werd gewaardeerd, maar was toch minder leuk. Komende kerst hoopt HOV de mensen dan ook weer ‘live’ te mogen verrassen met muziek. Bovendien draaien we het deze keer om: we bezoeken ze niet thuis, maar de ontvangers komen naar ons toe voor een bijzonder kerstconcert. De aanmelders mogen mee en lokken de ontvangers met een smoesje naar een sfeervolle locatie, waar de (jeugd)muzikanten al klaar zitten. Ze kunnen niet alleen luisteren naar de muziek, maar ook genieten van een drankje en iets lekkers. Daarnaast delen we de verhalen waarom mensen zijn aangemeld en maken er zo een warme avond van met elkaar.

Wie geef jij graag zo’n muzikale verrassing deze kerst? De vrijwilliger die wekelijks in touw is voor de club, je zieke buurvrouw of de leerkracht van school die altijd voor iedereen klaar staat? Laat het ons weten, dan nodigen we jullie samen uit voor een leuke avond op maandag 19 december bij All you need is Music!

Gegevens

Datum:
19 december 2022
Tijd:
19:30 – 20:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://harmonieorkestvleuten.nl/kerstconcert-all-you-need-is-music-2022/
Zandweg 126, De Meern