Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Huis te koop! festival

24 april 2022 @ 13:00 23:59

raum_festival_huis_te_koop

Het gemiddelde verkoopbord trekt tegenwoordig massa’s mensen aan. Mensen die opzoek zijn naar een huis, of beter gezegd naar een thuis. Die zoektocht dwingt ons om creatief te zijn: om nieuwe woonvormen te verzinnen, om na te denken over de toekomst van de stad én om cabaretprogramma’s, toneelstukken en tentoonstellingen over woningnood te maken! Op het Berlijnplein geven we deze perspectieven op wonen een tijdelijk thuis. Midden in het grootste bouwproject van Nederland – Leidsche Rijn – kun je verschillende projecten bezichtigen. Een bezichtiging waar je niet hoeft overbieden, maar waar voor een eerlijke prijs, het dak eraf gaat!

Niet te missen als je zin hebt in een middag inspiratie en nieuwe ideeën over wonen. Het festival is gratis te bezoeken, voor sommige onderdelen moet je vooraf een kaartje kopen. Tijden en het blokkenschema volgt!

Op geheel eigen innovatieve wijze, vol verwondering en met een grote knipoog organiseren de bewoners van Berlijnplein activiteiten en voorstellingen voor de jonge en oudere woonpioniers. Een programma vol met muzikaal cabaret, geïmproviseerd theater, huishonger en knusse huiskamers. Kom en ontmoet de bewoners van Berlijnplein: Het NUT, RAUM, Buurtwerkkamer Leidsche Rijn, wijkrestaurant Venster, Jonge Honden en Goede Vrijdag tijdens Huis te koop! festival.

Datum: 24 april 2022
Aanvang: doorlopend programma van 13:00 uur tot 0:00 uur

Bezoek hier de website voor meer info over het programma en de kaartverkoop

€3,75 Vanaf prijs