Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismaking Theatersport

Herhalend evenement bekijk alles

21 september @ 20:00 22:00

Buurthuis bij de-Buren Parkwijk Leidsche Rijn | Foto: Google Maps

Theatersport

Wij maken een vorm van theater die ook improvisatietheater wordt genoemd. Het verhaal, de personages en de dialoog verzinnen we ter plekke. In de theatersport-variant spelen we een voorstelling in de vorm van een wedstrijd tussen twee teams, waarbij we zo grappig, romantisch of spannend mogelijke scenes proberen te spelen. Iedere keer ontstaat er iets nieuws. Soms gaat dat supergoed en soms falen we glorieus. Maar lol beleven altijd.

Wij hebben ruimte voor uitbreiding. Al eens eerder aan theatersport gedaan? In een cursus of misschien ‘vroeger’ als student? En zin om dat weer op te pakken? Nog nooit aan improvisatietheater gedaan, maar leer graag iets nieuws? Zin om je comfortzone een beetje op te rekken? Meld je aan voor onze kennismakingstrainingen op 14 en 21 september via theatersportleidscherijn@gmail.com.

Wat kun je verwachten?

Wij bieden gezellige trainingen op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in buurtcentrum ‘Bij de Buren’ (Eerste Oosterparklaan 76 in Utrecht). Wij hebben een vaste, enthousiaste trainer die zorgt voor een mooie opbouw in onze trainingen. Wij zijn vooral gericht op Leidsche Rijn. Leer nieuwe mensen kennen. Vaak kletsen we nog even na met een drankje bij Maximus. En natuurlijk gaan we een wedstrijdje of voorstelling spelen.

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
20:00 – 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Theatersportgroep Improvinex
E-mail
Theatersportleidscherijn@gmail.com
Site
Bekijk de site van Organisator
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, Nederland