« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst Kado Shop door Kunstenaarscollectief @KunstLint

Herhalend evenement bekijk alles

23 december 2021 @ 13:00 17:00

Geef eens kunst kado met Kerst! En koop van lokale kunstenaars!
Na een succesvolle editie vorig jaar, organiseert kunstenaarscollectief @KunstLint binnenkort alweer de derde editie van de Kunst Kerst Kado Shop.
Het atelier in het Maximapark, aan de Alendorperweg 10a, Vleuten, is voor deze gelegenheid ingericht met werk van kunstenaars van @KunstLint en werk van gastexposanten uit de omgeving.
Het atelier wordt gedurende acht dagen omgetoverd tot Kunst Kerst Kado Shop.Er is een grote variatie aan KunstKerstKado’s voor een vriendelijke prijs: schilderijen, beelden van steen en keramiek, illustraties, kunstkaarten, fotografie, grafisch werk, glaskunst en textiel.
Kom kunst shoppen midden in het mooie Maximapark. Niet online, maar gewoon op een plek waar je naar binnen kunt om rond te kijken en je even onder te dompelen in kunst. En wat is nou leuker dan een KunstKado van lokale kunstenaars weg te geven tijdens de feestdagen!?

Lees verder op: https://www.regioleidscherijn.nl/2021/12/13/kunstenaarscollectief-kunstlint-3e-kunst-kerst-kado-shop-van-16-t-m-23-december/

Gratis gratis