Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Schalm op 18 maart!

18 maart @ 09:30 11:30

kinderen_speelgoed_spelen_kleuters_peuters_foto_ BBC_Creative

Op zaterdag 18 maart van 09:30 tot 11:30 uur ben je van harte welkom op de voorjaarseditie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Buurthuis De Schalm in de Meern. Speur ook dit jaar tussen alle stapels naar pareltjes van tweedehands outfits. Van maat 80 t/m maat 176, voor jongens en meiden, er is er voor ieder wat wils. Jurkjes, jassen, korte broeken, t-shirts, vesten, leggings, schoeisel, pyjama’s, sportkleding en nog veel meer. We hebben elke beurs ook een mooi aanbod tweedehands speelgoed.

Bigshopper mee
De toegang is gratis. Vanaf 10 jaar kunnen ook de kinderen mee snuffelen. Neemt je een bigshopper mee? Tassen mogen niet mee naar binnen i.v.m. diefstal.

Goede doel
10% van de aan- en verkoop gaat naar basisscholen in De Meern voor o.a. leesboeken, instrumenten en/of spelmateriaal. Niet verkochte kleding kan mee naar huis of wordt aan een goed doel geschonken.

Kleding verkopen
Je kan zelf ook kleding aanleveren voor de beurs! Op deze manier ruimt u lekker op en u verdient nog een zakcentje bij. Mail voor verkooplijsten en/of meer informatie naar kledingbeurs.deschalm@hotmail.com.

Gegevens

Datum:
18 maart
Tijd:
09:30 – 11:30
Evenement Categorieën:
,