« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kindervoorstelling De Toverpiano

19 februari 2013 @ 14:30 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 14:30, repeating until 23 februari 2013

19 februari = uitverkocht, reserveer snel voor de andere dagen!

Tijdens de voorjaarvakantie is in Museum Speelklok de kindervoorstelling De Toverpiano te zien van Holland Opera. De voorstelling wordt van 19 tot en met 23 februari elke dag opgevoerd om 14.30 uur.

De Toverpiano is een familievoorstelling over de band tussen een vader en zijn zoon Otto. De vader van Otto wil van zijn zoon een beroemd pianist maken. Urenlang oefent Otto kaarsrecht achter de piano met een boek op zijn hoofd. Als zijn vader hem tot overmaat van ramp inschrijft voor een pianowedstrijd heeft Otto er genoeg van en barst de bom.

De collectie van Museum Speelklok speelt een belangrijke rol in voorstelling. Zoals de titel al doet vermoeden is het de zelfspelende piano, ook wel de spookpiano genoemd, waarmee Otto een bijzondere haat liefde verhouding opbouwt. De piano die kan spelen zonder handen is een van de collectiestukken van het museum. (deStadUtrecht.nl)

Voor de voorstelling geldt een toeslag op de reguliere entreeprijs van € 5,-. Gereserveerde kaarten zijn vanaf 1 februari tot een uur voor aanvang van de voorstelling af te halen en te betalen bij de kassa van Museum Speelklok.

Gegevens

Datum:
19 februari 2013
Tijd:
14:30 - 15:00

Locatie

Museum Speelklok
Steenweg 6, Utrecht + Google Maps