« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom je eten? Uit de koelkast van je buur!

19 juni @ 18:00 21:00

restaurant_venster_raum4_fotograaf-Cassander-Eeftinck-Schattenkerk

Ons voedsel wordt door boeren met veel liefde en energie geproduceerd. Helaas wordt veel van ons voedsel verspild. Dit is niet alleen zonde van de energie, het land en water dat gebruikt is om voedsel te produceren en transporteren. Het is ook zonde voor je portemonnee. Door slim te kopen, koken en bewaren zorg je dat je minder voedsel verspilt!

Schuif aan bij het verspillingsvrije diner in Wijkrestaurant Venster en laat je verrassen door de smaken, geuren, kleuren van voedsel dat anders verspilt zou worden. Chef Daniël en zijn team staan voor je klaar met de lekkerste verspillingsvrije gerechten (gemaakt van restproducten van lokale ondernemers uit de buurt) en tijdens het diner daagt Rosa Vendel, spoken word artist en muzikant, je uit om goed te kijken, voelen, ruiken en proeven. Immers, als je weet wat je eet, geniet je meer en ga je bewuster met je voedsel om! Ben jij er klaar voor om verspilling tegen te gaan?

Aanvang diner
18:00 uur

Kosten
€15 per persoon (excl. drankjes)

Dieet en allergie(ën)
Er wordt een mix van vegan, vegetarische en vleesgerechten geserveerd. Heb je (een) allergie(ën)? Geef bij binnenkomst in het restaurant aan welke allergie(ën) je hebt, zodat het team van Venster daar rekening mee kan houden.

Door de buurt, voor de buurt!
Kan je een beetje extra kwijt? Doneer dan een bedrag naar keuze (via de donatiepot in het restaurant), zodat buurtgenoten met een kleine portemonnee ook kunnen aanschuiven bij het diner!

Reserveren
Reserveer jouw plekje via info@vensterutrecht.nl 

Dit evenement wordt georganiseerd door Wijkrestaurant Venster en Jonge Honden. Samen zetten wij voedselverspilling op de kaart en proberen wij buurtgenoten te informeren en inspireren bewuste voedingskeuzes te maken.

Foto: Cassander Eeftinck Schattenkerk

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
18:00 – 21:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Site:
https://berlijnpleinutrecht.nl/verspillingsvrij-diner/

Organisator

Jonge Honden
Telefoon:
0638753675
E-mail:
sacha@jongehonden.com
Site:
Bekijk de site van Organisator
Berlijnplein 520
Utrecht, 3541 CN
+ Google Maps
030 200 6187
Bekijk de site van Locatie