Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ladiesrun Utrecht

11 juni 2017

€18,50

Op zondag 11 juni 2017 vindt de achtste editie van de Ladiesrun Utrecht plaats. Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen heeft drie afstanden; 5 km, 7,5 km en 10 km. De start en finish van dit leuke loopevenement is op het Berlijnplein bij CineMec in Leidsche Rijn.

De Ladiesrun Utrecht is bij uitstek het sportieve uitje voor jou en jouw vriendinnen, zussen, moeder of collega’s. Het gaat niet om winnen, maar lopen voor Pink Ribbon of voor jouw eigen doel. Het mooie aan dit loopevent is dat iedereen kan meedoen, dus ook jij. Maar de Ladiesrun Utrecht is meer dan lopen alleen. Het is een lifestyle event waar je bij geweest moet zijn. Het Berlijnplein is namelijk hét trefpunt om voor en na het lopen gezellig samen te komen met andere loopsters én natuurlijk je eigen fans.

Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven kleuren roze op Pink Running Day
Voor het eerst vinden vier Ladiesruns plaats op één dag. Zondag 11 juni staat volledig in het teken van Pink Running Day. Op deze bijzondere dag komen tienduizenden vrouwen in Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven in actie voor stichting Pink Ribbon. Niet de tijd is het belangrijkst, het gaat om het samen lopen voor de fun en het goede doel.

Gegevens

Datum:
11 juni 2017
Kosten:
€18,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://www.ladiesrunutrecht.nl/home/

Locatie

Berlijnplein
Berlijnplein, Utrecht

Organisator

Stichting UtrechTrent
Telefoon
06-38763776
E-mail
info@ladiesrunutrecht.nl
Bekijk de site van Organisator